Cele mai Frecvente Întrebări

Da. Răspunsul nostru este că orice tip de afacere poate profita de puterea platformelor de advertising. Orice întreprindere poate folosi reclamele în online pentru a ajunge la noi clienți. Noi construim profilul clientului ideal și un mod de abordare potrivit pentru a maximiza rata de conversie.
Credem că te întrebi de ce ar face sens să colaborezi cu o agentie de marketing și de ce cineva din echipa ta nu ar putea face treaba cu publicitatea. Ei bine, răspunsul pe scurt este că noi o putem face mai bine. O agenție de marketing este specializată și investește constant pentru a se asigura că produsul pe care ți-l oferă este de top în această industrie. Avem acces la instrumente avansate care depășesc cu mult resursele unei persoane nespecializate. Când vine vorba de bugetul tău, noi te putem ajuta să îl folosești eficient. Asta înseamnă că banii pe care îi investești în marketing vor aduce noi clienți și deci noi surse de venit, în timp ce nivelul tău de angajament va scădea. Astfel câștigi timp pentru a te dedica muncii tale. Ne ocupăm noi de vânzări pentru tine. Venind din exterior, putem să oferim un grad de obiectivitate mult mai mare. Acest lucru va face ca deciziile pe care le vom lua împreună să fie inovative și profitabile.
Nu există un buget minim prestabilit, acesta se stabilește de comun acord în funcție de vânzările pe care vrei să le atingi.
Cu ajutorul campaniilor PPC poți ajunge la oamenii care au nevoie de produsul sau serviciul oferit de tine fără a fi limitat de reach-ul organic al platformelor. Cu ajutorul strategiilor potrivite poți cel puțin să îți dublezi cifra de afaceri.
Pentru a avea o imagine completă asupra datelor trebuie respectate cu strictețe cerințele și procedurile de corelare ale platformelor cu care lucrăm.
Discută chiar acum cu un specialist Performance Marketing. Programează un audit gratuit de marketing pentru afacerea ta

click aici .