Campanii PPC

Magazin Online

Descoperă mai multe servicii

TRAFIC PLĂTIT

PPC, sau Pay-Per-Click este o formă de reclamă care îți oferă șansa să plătești pentru ca site-ul tău să apară pe pagina de rezultate a motorului de căutare când cineva caută un anumit cuvânt sau o anumită combinație de cuvinte. SERP va afișa reclamele pe care tu le-ai creat pentru a direcționa apoi vizitatori către site-ul tău, iar taxa pe care tu o plătești se bazează pe această acțiune a posibililor clienți: de a da click.

Facebook ADS

Companiile care utilizează Facebook Ads sunt adesea impresionate de multitudinea opțiunilor de targetare, precum și de instrumentele pe care le au la dispoziție pentru a crea anunțuri frumoase și atractive. Cu toate acestea, un element al Facebook Ads care îi ia mereu prin surprindere pe nou-veniți este potențialul randament al investiției pe care îl oferă publicitatea pe Facebook și cât de mult pot extinde companiile pricepute un buget publicitar limitat pe platformă.

Instagram ADS

Instagram ADS poate oferi un ROI semnificativ, ajutându-vă cu una dintre cele mai mari rate de conversie (4,21%) Peste 80% dintre utilizatorii Instagram cercetează produsele și serviciile unui brand. Peste o treime dintre utilizatori au achiziționat un produs sau un serviciu prin intermediul Instagram - ceea ce îi face cu 70% mai predispuși să facă o achiziție decât utilizatorii non-Instagram.

Google ADS

Fiind cel mai popular și mai utilizat motor de căutare din lume, Google este considerat liderul de facto în domeniul publicității online. Cu peste 3,5 miliarde de interogări de căutare în fiecare zi, Google oferă companiilor acces la o audiență potențială fără precedent și fără egal de utilizatori care caută în mod activ bunuri și servicii.

Youtube ADS

Youtube ADS sunt o modalitate excelentă de a face conținutul memorabil. Într-o lume în care oamenii sunt bombardați cu reclame la fiecare pas, dorești ca conținutul tău să iasă în evidență și să capteze cu adevărat atenția spectatorului - ce mod mai bun de a face acest lucru decât o reclamă video pe YouTube? Prin crearea unei reclame video eficiente și memorabile, crești gradul de implicare al clienților și, sperăm, reamintirea reclamei - ambele sunt foarte benefice pentru orice afacere în creștere.

TikTok ADS

TikTok a devenit nebunește de popular într-un timp foarte scurt. Acum, cu peste 2,6 miliarde de descărcări și 1 miliard de utilizatori activi lunar, a depășit Facebook, Twitter, Instagram și alte platforme de rețele sociale. TikTok - Viitorul marketingului Pe TikTok, utilizatorii încarcă videoclipuri amuzante și distractive de 15-60 de secunde. Platforma permite editarea în aplicație și diverse filtre, efecte amuzante, suprapuneri muzicale și se integrează cu alte platforme de socializare.

Linkedin ADS

LinkedIn nu este prima opțiune atunci când menționăm publicitatea digitală sau publicitatea în social media, însă este un canal de marketing pe care toate brandurile B2B ar trebui să îl utilizeze și să își facă publicitate. LinkedIn este o platformă de socializare profesională, care te conectează pe tine și afacerea ta cu profesioniști din întreaga lume. LinkedIn îți oferă posibilitatea de a construi o conștientizare a mărcii în rândul unor audiențe profesionale cheie, permițându-ți să ajungi direct la factorii de decizie.